Onze menu’s

Welkomsthapje

Carpaccio van Holsteinrund – gebakken scampi
parmezaan – roquette

OF

Duo van huisbereid kaas- & garnaalkroketje

OF

Terrine van ganzenlever, marmelade & rozijnentoast (+ € 3,-)

Gegrilde côte à l’os "wit-blauw"  
saus naar keuze, slaatje, frietjes

OF

Vis volgens marktaanbod

Dame Blanche

lauwe Callebautchocolade

OF

Crème brulée

met bourbon vanille

Côte à l’os menu

Menu beschikbaar vanaf 10/06, niet verkrijgbaar tijdens afhaalperiode.

Menu: € 49,-
Aangepaste wijnen - koffie: €17,-

Afhaalsuggesties Kerst 2021

Kerstmenu

Noorse zalm
tartaar - limoen - avocado

Gegrilde coquilles
risotto - aardpeer - butternut

Parelhoenfilet "fine Champagne"
wintergroenten & kroketjes

Kerstdessert chocolade
krokant - cremeux - passievrucht

                                             
                                               € 50,-/pers.                                            

Kersttapas

Variatie van 10 klassieke gerechtjes, warm & koud: 
coquille, vispannetje, wildstoofpotje, papillot,...

€ 32,-/pers.

             Suggesties

Hapjes
Assortiment koude hapjes (5 st./pers.) € 9,00
Klassieke, huisbereide ovenhapjes (12 st.) € 9,00
Tapaskroketjes, artisanaal (12 st.) € 12,00
Voorgerechten
Aardpeersoep € 4,50/L
Bospaddenstoelensoep € 4,50/L
Huisbereide garnaalkroket € 4,00
Gegrilde coquille, risotto, aardpeer, butternut € 17,00
Hoofdgerechten
Hertenkalffilet, Grand Veneur, seizoensgroenten, kroketjes € 25,00
Parelhoenfilet, Fine Champagne, seizoensgroenten, kroketjes € 20,00
Nagerechten
Desserttapas: variatie van dessertjes € 8,00

Hoe bestellen?

Bestellen kan enkel via mail: info@tgildeke.be, en dit tot ten laatste 19/12/2021.
Uw bestelling is pas definitief na ontvangst van een bevestigingsmail.

Betalen?

Betaling gebeurt enkel bij afhaling: cash of met bancontact.

Wanneer afhalen?

24/12: tussen 14u en 17u  - 25/12: tussen 9u en 11u

Afhaalsuggesties Kerst

Kerstavond 24/12 , Kerstdag 25/12 

Degustatie van fijne hapjes

Zeebaars - gemarineerd
beukenzwam - limoen
avocado - hangop - quinoa

Coquille "à la Plancha"
witloof - sinaas - velouté
ciabatta - gerookte eend - ganache "foie"

Hertenkalf "Pays d'Auge"
aardpeer - butternut - appel
wintergarnituur

Chocolade - ganache - krokant
passievrucht - mangosorbet

Menu Nieuwjaar

Zaterdagmiddag 01/01/2022

Menu incl. welkomstaperitief - aangepaste wijnen - water - koffie: € 75,-

Zin in een hapje?

051/ 77 29 69 

of

Online reserveren