Onze menu’s

Degustatie van fijne hapjes

Carpaccio van coquille
krab - mierikswortel - avocado - gerookte paling

Dorade Royal, op vel gebakken
kroket - witloof - buikspek - knolselder
jus van oude port en balsamico

Verfrissend tussendoortje

Hertekalffilet "Grand Veneur"
schorseneer - butternut - kweepeer - oesterzwam

Feestdessert
chocolade - crumble - vanille

Kerst- & Nieuwjaarsmenu

Woensdagmiddag 25/12/2019 (VOLZET)
Woensdagmiddag 01/01/2020 (VOLZET)

Menu incl. huisaperitief - aangepaste wijnen - koffie: € 70,-

Degustatie van fijne hapjes

Tartaar van zeebaars
avocado - Granny Smith - Crème d'Isigny - kwartelei

Velouté van aardpeer
gekarameliseerd witloof - coquille - foie - toast

Op vel gebakken kabeljauw
duxelle van oestzwam - truffelaardappel - garnaal
Nantua & saffraan

Tournedos van hert
"fine Champagne"
mousseline van pastinaak - savooi
Anna aardappel

Eindejaarsdessert

Glaasje bubbels op het nieuwe jaar

Oudjaar

Dinsdagavond 31/12/2019
(VOLZET)

Menu incl. welkomstaperitief - aangepaste wijnen - water - koffie : € 86,-

Huisbereide kaaskroketjes, frivool slaatje & Serranoham

OF

Huisbereide garnaalkroketjes, frivool slaatje & garnituur

Chateau Briand, met saus naar keuze
seizoensgroentjes, salade, verse frietjes

OF

Vis volgens marktaanbod (+ € 4,00)


Dame Blanche
met lauwe Callabautchocolade

Klassieke menu

38,- / persoon

Zin in een hapje?

051/ 77 29 69

Volgende data zijn volzet:

di. av. 31/12, wo. 1/1/2020
zo.mid. 12/01
zo.mid. 19/01
vr.av. 24/01, zo.mid. 26/01