Onze menu’s

Degustatie fijne hapjes

Gerookte paling - coquille

bloemkooltexturen - romanesco

haringkaviaar

 

Roodbaars

fregola sarda - beukenzwam

courgette - flespompoen

Kalfsfilet

oude port - pastinaak

witloof - spruit

Dauphine

Callebaut chocolade

bloedsinaas - skyr - praliné

OF

Kaasselectie (+ € 9,-)

Maandmenu februari

Menu: € 58,- 
Aangepaste wijnen: € 21,-

Welkomsthapje

Carpaccio van Holsteinrund – gebakken scampi
parmezaan – roquette

OF

Duo van huisbereid kaas- & garnaalkroketje

OF

Terrine van ganzenlever, marmelade & rozijnentoast (+ € 5,-)

Gegrilde côte à l’os "wit-blauw"  
saus naar keuze, slaatje, frietjes

OF

Vis volgens marktaanbod

Dame Blanche

lauwe Callebautchocolade

OF

Crème brulée

met bourbon vanille

Côte à l’os menu

Menu: € 58,-
Aangepaste wijnen: € 18,-

Zin in een hapje?

051/ 77 29 69 

of

Online reserveren