Onze menu’s

Carpaccio van Holsteinrund – gebakken scampi
parmezaan – roquette

OF

Duo van huisbereid kaas- & garnaalkroketje

OF

Terrine van ganzenlever, marmelade & rozijnentoast (+ € 5,-)

Gegrilde côte à l’os "wit-blauw"  
saus naar keuze, slaatje, frietjes

OF

Vis volgens marktaanbod

Dame Blanche

lauwe Callebautchocolade

OF

Crème brulée

met bourbon vanille

Côte à l’os menu

Menu: € 65,-
Aangepaste wijnen: € 20,-

Voorgerechten
Artisanale kaaskroketten € 17,50
Artisanale garnaalkroketten € 19,00
Carpaccio van Wit-Blauw rund, parmezaan, balsamico € 20,00
Terrine van ganzenlever, marmelade, rozijnentoast € 23,00
Hoofdgerechten
Chateau Briand, saus naar keuze, verse frietjes € 28,00
Côte à l'os Wit-Blauw, saus naar keuze, verse frietjes € 36,00
Stoofpotje van varkenswangetjes met Rodenbach € 27,00
Vis volgens marktaanbod, seizoensgroenten  € 30,00
Gebakken sliptongetjes "Meunière", slaatje, verse tartaar dagprijs
Nagerechten
Vanilleroomijs, lauwe Callebautchocolade & Chocotoff € 9,00
Crème brûlée, bourbon vanille € 9,00
Huisbereide moelleux van chocolade € 10,00
Kaasselectie "De Bossneppe", rozijnentoast € 12,00

Naast onze à la carte-gerechten bieden wij steeds enkele marktgebonden suggesties aan.
Onze jongste gasten (< 12j) kunnen ook een keuze maken uit een aparte kinderkaart.

Menukaart

Onze à la carte-gerechten zijn niet verkrijgbaar op zaterdagavond en zondagmiddag !

Zin in een hapje?

051/ 77 29 69 

of

Online reserveren