Onze menu’s

Welkomsthapje

Cappuccino van garnaal

geparfumeerd met cognac

garnaalkroketje

Zeebaarsfilet, zacht gerookt

winterrisotto met aardpeer

flespompoen - beukezwam

jus met sherry

Wildstoofpotje met hert

Bruine Leffe

babypeer - veenbes - knolselder

Chocolade - mandarijn

brownie - speculaas

Maandmenu december

excl. huisaperitief - aangepaste wijnen - koffie : €42
incl. huisaperitief - aangepaste wijnen - koffie : €60

Degustatie van fijne hapjes

Tartaar van zeebaars
avocado - Granny Smith - Crème d'Isigny - kwartelei

Velouté van aardpeer
gekarameliseerd witloof - coquille - foie - toast

Op vel gebakken kabeljauw
duxelle van oestzwam - truffelaardappel - garnaal
Nantua & saffraan

Tournedos van hert
"fine Champagne"
mousseline van pastinaak - savooi
Anna aardappel

Eindejaarsdessert

Glaasje bubbels op het nieuwe jaar

Oudjaar

Dinsdagavond 31/12/2019
(VOLZET)

Menu incl. welkomstaperitief - aangepaste wijnen - water - koffie : € 86,-

Huisbereide kaaskroketjes, frivool slaatje & Serranoham

OF

Huisbereide garnaalkroketjes, frivool slaatje & garnituur

Chateau Briand, met saus naar keuze
seizoensgroentjes, salade, verse frietjes

OF

Vis volgens marktaanbod (+ € 4,00)


Dame Blanche
met lauwe Callabautchocolade

Klassieke menu

38,- / persoon

Zin in een hapje?

051/ 77 29 69

Volgende data zijn volzet:
za. av. 09/11, zo. mid. 10/11
za. av. 23/11, zo. mid. 24/11
di. av. 31/12, wo. 1/1/2020