Tartaar van zeebaars
Holsteinrund - groene appel - koolrabi
Noordzeevis
gebrande prei - asperge - vichysoise
Kalfsnootje
groene asperge - sucrine
fondantaardappel
Duizendblad - aardbei
basilicum - mascarpone
OF
Kaasselectie (+ € 7,-)
Tartaar van zeebaars
Holsteinrund - groene appel - koolrabi
Noordzeevis
gebrande prei - asperge - vichysoise
Kalfsnootje
groene asperge - sucrine
fondantaardappel
Duizendblad - aardbei
basilicum - mascarpone
OF
Kaasselectie (+ € 7,-)
Menu: € 65,-
Aangepaste wijnen: € 23,-
Carpaccio van Holsteinrund – gebakken scampi
parmezaan – roquette
OF
Duo van huisbereid kaas- & garnaalkroketje
OF
Terrine van ganzenlever, marmelade & rozijnentoast (+ € 5,-)
Gegrilde côte à l’os "wit-blauw"
saus naar keuze, slaatje, frietjes
OF
Vis volgens marktaanbod
Dame Blanche
lauwe Callebautchocolade
OF
Crème brulée
met bourbon vanille
Menu: € 65,-
Aangepaste wijnen: € 20,-
Asperge - zalmfilet
nieuwe aardappel - curry - prei
Pladijsfilet
ragout - aperge - beukenzwam - courgette
botermelkjus
Lamsnootje (*)
lentegroen
rozemarijnsausje
(*) kan vervangen worden door Chateau Briand
Voorjaarsdessert
rood fruit - chocolade - sorbet
OF
Kaasselectie (+ € 7,-)
Menu verkrijgbaar van 02/05 t.e.m. 02/06.
Menu: € 65,-
Aangepaste wijnen: € 23,-
Voorgerechten | |
Artisanale kaaskroketten | € 17,50 |
Artisanale garnaalkroketten | € 19,00 |
Carpaccio van Wit-Blauw rund, parmezaan, balsamico | € 20,00 |
Terrine van ganzenlever, marmelade, rozijnentoast | € 23,00 |
Hoofdgerechten | |
Chateau Briand, saus naar keuze, verse frietjes | € 28,00 |
Côte à l'os Wit-Blauw, saus naar keuze, verse frietjes | € 36,00 |
Stoofpotje van varkenswangetjes met Rodenbach | € 27,00 |
Vis volgens marktaanbod, seizoensgroenten | € 30,00 |
Gebakken sliptongetjes "Meunière", slaatje, verse tartaar | dagprijs |
Nagerechten | |
Vanilleroomijs, lauwe Callebautchocolade & Chocotoff | € 9,00 |
Crème brûlée, bourbon vanille | € 9,00 |
Huisbereide moelleux van chocolade | € 10,00 |
Kaasselectie "De Bossneppe", rozijnentoast | € 12,00 |
Naast onze à la carte-gerechten bieden wij steeds enkele marktgebonden suggesties aan. |
Onze à la carte-gerechten zijn niet verkrijgbaar op zaterdagavond en zondagmiddag !
Zin in een hapje?
051/ 77 29 69
of