Onze menu’s

Carpaccio van Holsteinrund – gebakken scampi
parmezaan – roquette

OF

Duo van huisbereid kaas- & garnaalkroketje

OF

Terrine van ganzenlever, marmelade & rozijnentoast (+ € 5,-)

Gegrilde côte à l’os "wit-blauw"  
saus naar keuze, slaatje, frietjes

OF

Vis volgens marktaanbod

Dame Blanche

lauwe Callebautchocolade

OF

Crème brulée

met bourbon vanille

Côte à l’os menu

Menu: € 60,-
Aangepaste wijnen: € 20,-

Degustatie van fijne hapjes

Carpaccio van coquille
krab - duindoornbes
haringkaviaar - knolselder

Zeebaars - aardpeer
beukenzwam - winterprei - rode kool
jus van cassis

Verfrissend tussendoortje

Hertennootjes
Grand Veneur
savooi - butternut - pastinaak

Verrassend feestdessert

Menu Kerst & Nieuw

Maandagmiddag 25/12/2023 & 01/01/2024
(VOLZET)
Aanvang: 12u

Menu: € 65,-
Aangepaste wijnen: € 23,-

Zeebaars

butternut - duindoornbes

beukenzwam - hangop

 

Coquille & chorizo Bellota

witloof - fregola - kastanje 

Hereford rund

geroosterd - pastinaak - savooi

Tiramisu

mokka - mascarpone - amandel

OF

Kaasselectie (+ € 7,-)

Maandmenu januari

Menu verkrijgbaar van 09/01 t.e.m. 30/01.

Menu: € 60,- 
Aangepaste wijnen: € 23,-

Zin in een hapje?

051/ 77 29 69 

of

Online reserveren