Onze menu’s

Welkomsthapje

Carpaccio van Holsteinrund – gebakken scampi
parmezaan – roquette

OF

Duo van huisbereid kaas- & garnaalkroketje

OF

Terrine van ganzenlever, marmelade & rozijnentoast (+ € 5,-)

Gegrilde côte à l’os "wit-blauw"  
saus naar keuze, slaatje, frietjes

OF

Vis volgens marktaanbod

Dame Blanche

lauwe Callebautchocolade

OF

Crème brulée

met bourbon vanille

Côte à l’os menu

Menu: € 56,-
Aangepaste wijnen: € 18,-

Afhaalsuggesties Kerstavond 2022

Menu

Noorse zalm "Gravad lax"
yoghurt - dille - limoen - avocado

Roodbaars "Medina"
open ravioli van knolselder
prei - duxelle - butternut - risotto

Stoofpotje van hert & Kasteelbier Rouge
wintergroenten & kroketjes

Kerstdessert
chocolade - cremeux - krokant


€ 55,-/pers.

                                                                    

Tapas

Variatie van 10 klassieke gerechtjes, warm & koud.
(coquille, gamba, vispannetje,...)

€ 35,-/pers.

Desserttapas

Variatie van 4 minidesserts

€ 8,-/pers.

Hoe bestellen?

Bestellen kan enkel via mail naar info@tgildeke.be, ten laatste op 18/12/2022.
Uw bestelling is pas defnitief na ontvangst van een bevestigingsmail.

Betalen?

Betaling gebeurt enkel bij afhaling: cash of met bancontact.

Wanneer afhalen?

24/12/2022: tussen 13u30 en 17u.

Afhaalsuggesties Kerstavond

Kerstavond 24/12/2022

Degustatie van fijne hapjes

Tartaar van zeebaars
meatradijs - avocado - hangop

Rode poon, filet
venkel - bataat - mossel
beurre blanc - citrusgras

Verfrissend tussendoortje

Filet mignon van Hert
wildsaus - aalbes - chocoladetoets
wintergarnituur

Verrassend Nieuwjaarsdessert

Koffie met versnapering

Menu Nieuwjaar

Zondagmiddag 01/01/2023
Aanvang: 12u

Menu: € 65,-
Aangepaste wijnen: € 21,-

Zin in een hapje?

051/ 77 29 69 

of

Online reserveren